ajánlatkérés

DHL Flexitank

A DHL Global Forwarding Flexitank szolgáltatása a folyékony halmazállapotú, nem veszélyes áruk nemzetközi szállítmányozására kínál korszerű, megbízható és környezetbarát megoldást.

A DHL Flexitank a hagyományos 20 lábas tengeri konténerekhez tervezett többrétegű ballon, mely akár 24.000 liter áru szállítására is alkalmas. Rugalmasságának köszönhetően a tartály minden köbcentimétere kihasználható, így az ISO tartálykonténerekkel, IBC tartályokkal és hordókkal összehasonlítva közel harmadával nagyobb szállítási kapacitás áll rendelkezésre. Kevesebb csomagolóanyagra, szállítmánykezelésre és árumozgatásra van szükség, ami növeli az ellátási lánc hatékonyságát és csökkenti a költségeket. A hordókhoz és az IBC tartályokhoz képest a DHL Flexitank feltöltésének és kiürítésének ideje is rövidebb.

Az ISO tartályok esetében a keresztszennyeződések elkerülése érdekében drága tisztítási eljárásokra van szükség. Az újrahasznosítható anyagból készült Flexitank alkalmazásakor nem merül fel tisztítási költség, és csak egy útvonalra kell szállítási költséget fizetni, így az ügyfél kiadásai is csökkennek.

A DHL Flexitank szolgáltatással szállítható áruk széles skálája több ágazat számára is alternatív megoldást jelent. Szállítható vele bor, üdítőital, sűrítmény, növényolaj, bioüzemanyag, gyógyszeripari és vegyipari alapanyag.

A Flexitank tartályok minősége és megbízhatósága jelentősen javult az elmúlt években, így a DHL az általa használt korszerű eszközök révén a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja ügyfeleinek.

 

DHL Flexitank Ábra

Vissza

A szakértő válaszol

KKV Szállítás Szakértő Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Kérdezze szakértőnket.

Tengeri és légi szállítás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A honlap további használatával hozzájárul a sütik használatához, melyekről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.