ajánlatkérés

Sztrájkhelyzet – Hong Kong

Hong Kong kikötőjében a több napja tartó sztrájk fennakadást és késéseket okozhat a tengeri export és import áruforgalomban.

A DHL Global Forwarding és partnerei elkötelezettek ügyfeleik pontos és igény szerinti kiszolgálása mellett, így mindent megtesznek a feladott áruk zökkenőmentes továbbítása érdekében. Mindemellett az alábbiakra szeretnénk felhívni szíves figyelmét: 

  • Javasoljuk, hogy az esetleges fennakadások elkerülése érdekében előre tervezze meg szállítmánya útját.
     
  • Javasoljuk az alternatív útvonalak használatát, hogy a feladott áru még kritikus időszakban is időben érkezzen meg rendeltetési helyére. Az alternatív útvonalakkal kapcsolatban tengeri szállítmányozási koordinátor kollegáink és értékesítési kapcsolattartóink adnak tájékoztatást.
     
     
  • Sürgős áru esetében a DHL Global Forwarding légi valamint a SeAir szállítmányozási szolgáltatásai jelenthetnek alternatív megoldást.

Kérdés esetén a DHL Global Forwarding munkatárai munkatársaink ismert elérhetőségeiken, illetve a sales.budapest@dhl.com email címen állnak rendelkezésére.

Vissza

A szakértő válaszol

KKV Szállítás Szakértő Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Kérdezze szakértőnket.

Tengeri és légi szállítás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A honlap további használatával hozzájárul a sütik használatához, melyekről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.