ajánlatkérés

Új állomással bővült a DHL cégcsoport Thermonet hálózata

A DHL Global Forwarding (DGF), a Deutsche Post DHL légi és tengeri szállítmányozási üzletága Európában további állomással bővítette globális Thermonet hálózatát. 2014. október 15-től a DGF budapesti telephelye is rendelkezik a minősített állomás státuszával.

A DHL Thermonet szolgáltatás egy olyan speciális légi hűtőlánc megoldás, amely a gyógyszeripari és az egészségügyi szektor igényeinek megfelelően került kialakításra.

„A gyógyszeripari és az egészségügyi szektorban tevékenykedő gyártók, forgalmazók egyre korszerűbb megoldásokat keresnek a termékek és alapanyagok sérülésének, valamint a hőmérsékleti ingadozásokból származó veszteségek kiküszöbölésére. A DHL Thermonet eleget tesz a kihívásoknak és megbízható, teljes ellátási láncot lefedő szolgáltatást kínál.” – monda el Pál Attila a DHL Globál Szállítmányozási Kft. ügyvezető igazgatója.

A szolgáltatás magában foglalja:

  • az ügyfélre szabott árukezelési és operációs megoldások kidolgozását,
  • tervezést vészhelyzetekre, javító és megelőző intézkedéseket,
  • adat és hőmérsékletfigyelést a tranzitpontokon RFID szenzorokkal,
  • 24/7/365 proaktív követést és információszolgáltatást,
  • küldemények követését előre meghatározott és az ügyfél által jóváhagyott pontok szerint

A DHL folyamatosan bővíti Thermonet állomásainak globális hálózatát, 2014 végéig 68, 2015 végéig 80 telephelyen lesz elérhető a komplex szolgáltatás. 2014. október 15-től DHL Global Forwarding budapesti telephelyén a gyógyszeripari ügyfelek temperált küldeményeit kizárólag a Thermonet szolgáltatás keretein belül kezelik a minősített DHL állomások között.

Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban további információra van szüksége kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.

 

Vissza

A szakértő válaszol

KKV Szállítás Szakértő Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Kérdezze szakértőnket.

Tengeri és légi szállítás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A honlap további használatával hozzájárul a sütik használatához, melyekről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.