ajánlatkérés

Rólunk


A DHL Global Forwarding Magyarország vezető légi- és tengeri szállítmányozója. A világ 150 országába nyújt légi- és tengeri szállítmányozási szolgáltatást és ehhez kapcsolódó teljes körű ügyintézést. Képviseletét Magyarországon a DHL Globál Szállítmányozási Kft. látja el.

A DHL Global Forwarding szolgáltatásai

Vezető logisztikai szolgáltatóként a DHL Global Forwarding egyedi igényre szabott, gyors és korszerű megoldásokat nyújt a kis- és középvállalkozások közepes- és nagy súlyú szállítmányaira a légi-, tengeri-, multimodális szállítmányozás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás valamint az egyéb értéknövelő szolgáltatások területén, és vállalja a komplex projektszállítások lebonyolítását.

Tengeri szállítmányozás

A DHL Global Forwarding teljes körű gyűjtő (LCL)- és komplett konténer (FCL) szállítmányozást végez világszerte a főbb európai kikötőkön – Koper, Hamburg, Bremerhaven -, illetve alternatív kikötőkön – Rotterdam, Trieszt, Rijeka – keresztül.

A világ egyik legnagyobb komplett tengeri konténer és tengeri gyűjtőáru szállítmányozójaként évente több mint 2,8 millió TEU mennyiségű árut és több mint 2 millió m3 LCL szállítmányt kezel valamennyi kontinensen.

 Légi szállítmányozás

A DHL a világ piacvezető légi szállítmányozójaként 2.215.000 tonna légi export árut kezel (2013). 150 országból irányított hálózata valamennyi kulcsfontosságú piacon egyéni igényekhez igazodó háztól-házig, repülőtértől-repülőtérig megoldásokkal áll a kis- és középvállalkozások rendelkezésére.

A DHL kereskedelmi légitársaságok menetrend szerinti és charter járatainak széles választékával, valamint saját üzemeltetésű cargo (teherszállító) járataival kínál versenyképes áron rugalmas szállítmányozási szolgáltatást az alkalomszerűen szállító és a rendszeresen importáló és exportáló kis- és középvállalkozások számára egyaránt.

Multimodális szállítmányozás

A többféle szállítmányozási módot kombináló multimodális megoldások működőképes alternatívát biztosítanak a csúcsidőszak okozta hosszas várakozási idő elkerülésére, a tranzitidő csökkentésére.

Ipari projektszállítások

A hagyományos légi- és tengeri teheráru szállítmányozás mellett a DHL Global Forwarding a túlsúlyos vagy túlméretes eszközök, berendezések belföldi és nemzetközi szállításához, valamint infrastruktúra-fejlesztési projektekhez kínál egyedi igényekre szabott logisztikai megoldásokat elsősorban az építőipar, energiaipar, nehézipar, petrokémiai, gáz- és oljtermelő ágazatok számára.

Vámügyintézés

A DHL a világ egyik legnagyobb vámügyintézője. Szolgáltatásaink széles köre évente több millió tételt dolgoz fel. A világ összes nagyobb kikötőjében, repülőterén és határátkelőjén működik irodája.

A DHL méretének köszönhetően szorosan együtt tud működni a nemzetközi szabályozó hatóságokkal – például a Vámügyi Világszervezettel (World Customs Organisation –WCO) és az Európai Bizottsággal.

A budapesti központ rendelkezik mindazon engedélyekkel, jogosítványokkal, melyek lehetővé teszik a szállítmányhoz kapcsolódó teljes körű vámügyintézést, a normál és a helyi egyszerűsített eljárás lebonyolítását, valamint a közvetett vámképviseletet.

Szállítmánybiztosítás

Piacvezető szállítmányozóként a DHL Global Forwarding az árubiztosítási szolgáltatások megbízható forrása. Versenyképes áron kínál a piacon egyedülálló, teljes körű szállítmányozói felelősségbiztosítást. A DHL Global Forwarding-nál kötött DHL árubiztosítás pénzügyi védelmet nyújt szinte bármilyen külső okból a szállított áruban bekövetkező, a szállítási folyamattal kapcsolatosan felmerülő fizikai veszteség, illetve kár esetén.

Egyéb értéknövelő szolgáltatások

A DHL Globál Szállítmányozási Kft. termék portfólióját az alábbi értéknövelő szolgáltatások teszik teljessé:

  • 24 órás elérhetőség és web alapú árukövetés
  • Tárolási tevékenység
  • Csomagolás, megerősítés, pántolás
  • Komissiózás

Rólunk mondták

„A tengeri fuvarmegbízásaink 60-70 %-át a DHL bonyolítja, ami jelzi, hogy elégedettek vagyunk a szolgáltatás minőségével. Vevőink igen érzékenyek az ár, határidő és információáramlás tekintetében is, amit a DHL messzemenően teljesíteni tud.”

Kovács Ferencné Selmeczi Anikó
Logisztikai vezető
Bericap Hungary Bt.


„Nagyon kellemes a kapcsolattartás, mert nem csak nekem fontos a szállítmányom, hanem a DHL Global Forwardingnak is. Megértõ, gyors, pontos és profi csapattal dolgozom együtt.”

Stefanics Gabriella
Key Account Manager
Ars Una Studio


„Akkor működik jól egy kapcsolat, ha a megbízó már a kérdései előtt megkapja a szükséges információt.”

Takács László
Logisztikai vezető
MOFÉM Zrt

Tengeri és légi szállítás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A honlap további használatával hozzájárul a sütik használatához, melyekről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.