ajánlatkérés

Sajtószoba


A DHL 13 új repülőgéppel bővíti légi flottáját

Bryan Jamison, a DHL Express Európai Hálózati Operáció ügyvezető igazgatója szerint az A300-600 repülőgép tökéletesen megfelel az európai légi szállítás követelményeinek. Az új modellek üzembe helyezése garantálja a megbízható és pontos kiszolgálást a következő években, és egyben nagy lépést jelent a cégcsoport stratégiai célkitűzésének megvalósításában, azaz 2020-ra 30%-os CO2 kibocsátás-csökkentés elérésében.

 Teljesen új és modern technológia

Elődjével összehasonlítva az A300-600 modern szállítóeszköz. A közel 49 tonna teherbírású repülőgép az A300-B4-200 modelleknél 5 tonnával nagyobb kapacitással rendelkezik, ugyanakkor 20%-kal kevesebb üzemanyag felhasználásával működik. Az új repülőgépnek elődjéhez hasonlóak a külső méretei, valamint a főfedélzeti ajtó paraméterei, aminek köszönhetően nem kell változtatni a jelenleg érvényben levő szállítmánykezelési folyamatokon.

A tervek szerint az első átalakított teherszállító repülőgépet októberben helyezik üzembe, és a teljes flottát 2013-ig integrálják a DHL európai légi forgalmába. A DHL folyamatosan bővíti nemzetközi légi flottáját, jelenleg Európában 85 repülőtéren 92 járattal van jelen, és ezzel Európában a legkiterjedtebb légi szállítmányozási hálózattal rendelkezik.

2011. július 6.

Vissza

A szakértő válaszol

KKV Szállítás Szakértő Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Kérdezze szakértőnket.
Tengeri és légi szállítás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A honlap további használatával hozzájárul a sütik használatához, melyekről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.