ajánlatkérés

Sajtószoba


A Deutsche Post DHL hitelminősítése ismét stabil

Az S&P hitelminősítő ügynökség véleménye szerint a Deutsche Post DHL-nek nem kell többé attól tartania, hogy hitelképességét leértékelik, és a Csoport hitelképességét „negatív”-ról „stabil”-ra változtatta vissza. Az ügynökség szakvéleményét elsősorban a Csoport megnövekedett nyereségességére építette. A DPDHL új pénzügyi stratégiája, amelyet márciusban hoztak nyilvánosságra, szintén hozzájárult a minősítés stabilitásához.

A hitelminősítést a vállalatok hitelképességének értékelésére alkalmazzák. A minősítésnél kiértékelik, milyen mértékben képes az adott vállalat megfelelni kötelezettségeinek kamat- és tőketartozásainak visszafizetését illetően. Mivel a minősítéseket folyamatosan állítják fel a külső ügynökségek, független és naprakész véleményezést nyújtanak. Éppen ezért a minősítő ügynökségek figyelembe veszik az éves jelentést és az olyan tényezőket is, mint például a konkrét iparági kritériumok, a vállalat piaci pozíciója, valamint termékei és szolgáltatásai.

 

A sajtóanyag fordításában a Reflex Fordítóiroda működött közre.   www.reflex.hu

Vissza

A szakértő válaszol

KKV Szállítás Szakértő Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Kérdezze szakértőnket.
Tengeri és légi szállítás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A honlap további használatával hozzájárul a sütik használatához, melyekről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.