ajánlatkérés

Sajtószoba


Új dhl.com weboldal

Sajtóközlemény, Bonn, 2010. május 13.

A DHL újraformálta globális webes jelenlétét a www.dhl.com weboldal és annak országspecifikus megjelenése révén. A 140 országot átfogó új weboldal fő törekvése az ügyfélkövetelmények magasabb szintű teljesítése, felhasználóbarát hozzáférés a logisztikai és globális postai szolgáltatásokhoz.

Az új DHL.com weboldalon megtalálható a DHL összes üzletága,  így biztosítva a könnyű keresést naponta közel 300 000 látogató számára.  Az érdeklődők számos információt fellelhetnek az új, mintegy 80 000 oldalt felölelő webhelyen, például globális karrierlehetőségeket, média anyagokat, társasági információkat.

Christof Ehrhart, a Deutsche Post DHL vállalati kommunikációért felelős ügyvezető alelnöke így fogalmaz: „Az új DHL.com weboldal egyszerű és globális hozzáférést biztosít a DHL által kínált valamennyi szolgáltatáshoz, és a vállalatot az interneten felkereső DHL-ügyfelek valós igényeit helyezi a középpontba. A weboldal újabb lépést jelent szolgáltatásaink és termékeink egyszerűbb használata felé, és segítségével még egyszerűbbé válik a megfelelő személlyel való kapcsolatfelvétel.”

Az új DHL.com weboldal célja a „ONE DHL” szemlélet erősítése a Csoport 2015. évi stratégiájában leírtak szerint, aktívan támogatva a DHL márkaértékeit az egész világra kiterjedő proaktív megoldások, személyes elkötelezettség és helyi erő felmutatásával. Az új weboldal kulcsfontosságú marketinges, értékesítési és kommunikációs csatornát jelent a DHL és ügyfelei számára.

A fordításban a Reflex Fordítóiroda működött közre. www.reflex.hu

Vissza

A szakértő válaszol

KKV Szállítás Szakértő Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Kérdezze szakértőnket.
Tengeri és légi szállítás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A honlap további használatával hozzájárul a sütik használatához, melyekről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.