ajánlatkérés


Tengeri szállítmányozás a DHL-lel

TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK 

A DHL Global Forwarding a világ egyik legnagyobb tengeri gyűjtőáru (LCL) és komplett konténer (FCL) szállítmányozójaként évente több mint 3,3 millió TEU mennyiségű árut kezel valamennyi kontinensen.

Teljes körű gyűjtő (LCL) - és komplett konténer (FCL) szállít­mányozást végez világszerte a főbb európai kikötőkön (Koper, Ham­burg, Bremerhaven, Trieszt, Rijeka, Pireusz) keresztül. Hagyományos tengeri szállítmányozási és árukonszolidációs megoldások széles választékával garantálja, hogy a feladott küldemények időben és a lehető legköltséghatékonyabb módon érkezzenek a célállomásra. A legnagyobb hajóstársaságokkal kötött együttműködési megállapodásoknak köszönhetően garantált fuvarteret biztosít ügyfelei számára.

A DHL tengeri szállítmányozási szolgáltatásai az alkalomszerűen és a rendszeresen importáló-exportáló kis- és középvállalatok számára egyaránt optimális megoldást kínálnak.

A DHL TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI SZOLGÁLTATÁSAI

Gyűjtőkonténeres szállítmányozás (LCL) - DHL OCEAN CONNECT: import és export gyűjtőáru szállítmányozás Bremerhaven és Koper kikötőn keresztül kedvező tranzitidővel. Ázsiából Budapestre hetente, Észak-Amerikából (New York) Budapestre kéthetente indított saját direkt import gyűjtőkonténerek garantálják a lehető legrövidebb tranzitidőt, a legnagyobb fokú árubiztonságot és a folyamatos információáramlást.

Komplett konténer szállítmányozás (FCL) -  DHL OCEAN DIRECT: import és export komplett konténer szállítmányozás elsősorban Koper, Hamburg és Bremerhaven, Trieszt, Rijeka és Pireusz kikötőin keresztül. Megbízható, rugalmas és költséghatékony szállítmányozási megoldásokat kis- és középvállalatok számára.

Nem konténerizálható szállítmányok - DHL OCEAN SPECIAL: egyedi megoldások túlméretes, illetve konténerben nem szállítható áruk továbbítására.

Charter hajók - DHL OCEAN CHARTER: rész- vagy teljes charter hajó biztosítása, túlméretes és túlsúlyos árukra útvonalterv és előzetes tanulmány készítése.

DHL Flexitank: korszerű logisztikai megoldás a folyékony halmazállapotú áruk nemzetközi szállítmányozására.  A hagyományos 20 lábas tengeri konténerekhez tervezett többrétegű, rugalmas ballon akár 24 ezer liter áru szállítására is alkalmas. A tartályokban és hordókban történő szállításnál költséghatékonyabb, akár 31%-kal nagyobb szállítási kapacitást és környezetbarát megoldást garantál.

DHL Ocean Secure: folyamatos monitoringot biztosító logisztikai szolgáltatása a nagy értékű, időérzékeny, illetve kiegyenlített hőmérsékleti körülményeket igénylő áruk tengeri szállítmányozására, amely segítségével jelentősen csökkenthető a tengeri szállítmányok esetleges sérülésének kockázata.

Szállítmányozás - fontos tudnivalók
Tájékozódjon a szállítmányozáshoz kapcsolódó további fontos tudnivalókról.

Tovább

Díjszámítási súly kalkulátor
Számolja ki légi küldeményének díjszámítási súlyát a DHL kalkulátorral..

Tovább

A szakértő válaszol

KKV Szállítás Szakértő Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal! Kérdezze szakértőnket.

Tengeri és légi szállítás, vámügyintézés, szállítmánybiztosítás
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A honlap további használatával hozzájárul a sütik használatához, melyekről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.