Vámügyintézés

Ezen az oldalon a vámügyintézéssel kapcsolatos fontos tudnivalókat gyűjtöttük össze. Amennyiben további információra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot vámszakértőnkkel.

"Harmadik országos" külkereskedelmi forgalomban kétféle vámjogi képviseletet különböztetnek meg a törvényi előírások, ami gyakorlatban a Közvetlen és a Közvetett Vámjogi Képviselet. A kétféle képviselet a vámhatóságok előtti ügyekben a vámjogszabályok által megállapított cselekmények és alakiságok elvégzésére szolgál.

Az elektronikus vám rendszeréhez a jogszabályi keretet az Európai Parlament és a Tanács papírmentes vám- és kereskedelmi környezetről szóló 70/2008/EK határozata adja. A határozatot a Bizottság...


A kiviteli vámeljárást normál eljárásban - 2007. november 5-től elektronikusan vagy - 2009. június 30-ig az egységes vámokmány 1., 2. és 3. példányával lehetett kérni a kiviteli vámhivatalban.

KÉRDEZZEN SZAKÉRTŐNKTŐL

Kérdése van nemzetközi szállítmányozással, vámügyintézéssel kapcsolatban? Írjon nekünk. Kérdését szakembereink rövid időn belül megválaszolják.

Kérdezzen
Gyors díjkalkuláció és versenyképes fuvardíjak légi és tengeri szállítmányokra
Kérje árajánlatunkat. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön a logisztikai piac híreiről.

Deutsche Post DHL Group

© 2020 kkvszallitas.hu. DHL Global Szállítmányozási Kft. Minden jog fenntartva. One Online