Hírek

A 2006-os Casino Royale forgatásától kezdve a DHL szakemberei gondoskodnak a 007-es filmek eszközeinek szállításáról. A mozikban 2021. szeptember 30-tól vetített „Nincs idő meghalni” című legújabb Bond film készítésének teljes körű logisztikai kiszolgálásáért is a DHL felelt.

Bár az utasszállító gépek cargo kapacitása továbbra is hiányzik a piacról, a légi szállítás iránti kereslet nem csökken, mivel a tengeri szállítás fuvartér és elhajózási menetrend problémákkal küzd.

Mire lehet számítani kapacitás és fuvardíjak terén? Tekintse meg a DHL Global Forwarding szakemberei által készített aktuális elemzést a tengeri szállítmányozási piacról.

A szállítmányozásból származó CO2-kibocsátás kompenzálása indirekt módon a szállítási láncon kívül (ún. carbon offsetting), környezetünk védelmének fontos eleme, de nem elegendő ahhoz, hogy az ágazat elérje a klímavédelmi célokat.

A Forma 1 1950 óta tartja lázban rajongóit az egész világon. Több száz millió ember követi a verseny eseményeit a TV képernyőin, online vagy a pálya melletti lelátókról. Nem csak a világ legjobb autóversenyzőinek viadala nyűgözi le a szurkolókat, hanem a csúcstechnológia.

Mire lehet számítani kapacitás és fuvardíjak terén? Tekintse meg a DHL Global Forwarding szakemberei által készített átfogó elemzést a tengeri szállítmányozási piacról.

Gyors díjkalkuláció és versenyképes fuvardíjak légi és tengeri szállítmányokra
Kérje árajánlatunkat. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön a logisztikai piac híreiről.

Deutsche Post DHL Group

© 2021 kkvszallitas.hu. DHL Global Szállítmányozási Kft. Minden jog fenntartva. One Online