Légi szállítmányozási megoldásaink

LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS A DHL-LEL

A DHL a világ piacvezető légi szállítmányozójaként 2.248.000 tonna légi export árut kezel. 190 országból irányított hálózata valamennyi kulcsfontosságú piacon egyéni igényekhez igazodó háztól-házig, repülőtértől-repülőtérig megoldásokkal áll a kis- és középvállalkozások rendelkezésére.

A DHL kereskedelmi légitársaságok menetrend szerinti és charter járatainak széles választékával, valamint saját üzemeltetésű cargo (teherszállító) járataival kínál versenyképes áron rugalmas szállítmányozási szolgáltatást az alkalomszerűen szállító és a rendszeresen importáló-exportáló kis- és középvállalkozások számára egyaránt.

A DHL légi szállítmányozási szolgáltatásai:

Sürgős áru szállítása: Amikor árut a lehető leggyorsabban kell elszállítania, a DHL AIR PRIORITY a legjobb választás az Ön számára. A DHL AIR PRIORITY szolgáltatással az áru az első elérhető gépre kerül és a célreptérig, illetve azon túl is megkülönböztetett figyelemben részesül. Ez a légi szállítmányozási megoldás a lehető legrövidebb tranzitidőt (1-2 nap), elsőbbségi kezelést és a lehető legrövidebb időn belüli áruindítást garantál.

Rugalmas, fix tranzitidőt garantáló légi szállítmányozás: amikor árut rövid idő (3-5 nap) alatt kell elszállítania, de az ár is kiemelt szempont, abban az esetben a DHL AIR CONNECT megoldása a megfelelő az Ön számára. Az áru konszolidálásával költséghatékony légi szállítmányozási megoldást kínál és garantálja a napra pontos szállítást a világ fő kereskedelmi központjainak repülőtereire. Az állandó költségekből adódóan kiszámítható árképzést tesz lehetővé a kis- és középvállalkozások számára.

Költséghatékony légi áruszállítás: A DHL AIR ECONOMY olyan, kevésbé időérzékeny áruk szállítására tervezett légi szállítmányozási szolgáltatás, amely esetében a hosszabb tranzitidő (5-7 nap) is megengedett. Ez a szolgáltatás fix tranzitidőt, ugyanakkor kiemelten kedvező árképzést garantál.

Charter járatok: a bérelt fuvartér ideális megoldást jelenthet kiemelten sürgős és/vagy nagyméretű áruk szállítására, új termék bevezetéséhez szükséges árumennyiség rendelkezésre állására, illetve akár a légi szállítmányozás piacát szeptember és január között jellemző csúcsidőszak esetén. Amikor a megbízó árujának mérete vagy tömege miatt a szállítmány nem konszolidálható, a charter járat jelentheti a legjobb alternatívát. A DHL naponta indít charter járatokat szerte a világban, árufelvételtől és kiszállítástól függően kevesebb, mint 1 napos tranzitidővel.

Fedélzeti futár szolgáltatás: a megoldás elsősorban kis méretű, sürgős küldemények esetén javasolt. A logisztikai cég alkalmazottja a megbízást követő legkorábbi menetrend szerinti repülőgépen, kézi- vagy személyi poggyászként szállítja el az árut a célállomásra. A DHL ’HANDCARRY’ szolgáltatása a lehető legrövidebb tranzitidőt biztosítja a világ bármely repülőterére, akár kevesebb, mint 1 napos tranzitidővel.

Multimodális szállítmányozás: Amikor a hagyományos tengeri szállítmányozásnál gyorsabb, ugyanakkor a légi szállítmányozásnál olcsóbb szállítmányozási megoldásra van szükség, a multimodális SeAir (tengeri-légi) vagy RailAir (vasúti-légi) szolgáltatás lehet a megfelelő alternatíva.

Gyors díjkalkuláció és versenyképes fuvardíjak légi és tengeri szállítmányokra
Kérje árajánlatunkat. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Fontos tudnivalók

Légi szállítás

Bövebben

Ázsia

Bövebben

Amerika

Bövebben
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön a logisztikai piac híreiről.

Deutsche Post DHL Group

© 2020 kkvszallitas.hu. DHL Global Szállítmányozási Kft. Minden jog fenntartva. One Online