Légi szállítmányozási megoldásaink

LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS A DHL-LEL

A DHL a világ piacvezető légi szállítmányozójaként 2.248.000 tonna légi export árut kezel. 190 országból irányított hálózata valamennyi kulcsfontosságú piacon egyéni igényekhez igazodó háztól-házig, repülőtértől-repülőtérig megoldásokkal áll a kis- és középvállalkozások rendelkezésére.

A DHL kereskedelmi légitársaságok menetrend szerinti és charter járatainak széles választékával, valamint saját üzemeltetésű cargo (teherszállító) járataival kínál versenyképes áron rugalmas szállítmányozási szolgáltatást az alkalomszerűen szállító és a rendszeresen importáló-exportáló kis- és középvállalkozások számára egyaránt.

A DHL légi szállítmányozási szolgáltatásai:

Sürgős áru szállítása: Amikor árut a lehető leggyorsabban kell elszállítania, a DHL AIR PRIORITY a legjobb választás az Ön számára. A DHL AIR PRIORITY szolgáltatással az áru az első elérhető gépre kerül és a célreptérig, illetve azon túl is megkülönböztetett figyelemben részesül. Ez a légi szállítmányozási megoldás a lehető legrövidebb tranzitidőt (1-2 nap), elsőbbségi kezelést és a lehető legrövidebb időn belüli áruindítást garantál.

Rugalmas, fix tranzitidőt garantáló légi szállítmányozás: amikor árut rövid idő (3-5 nap) alatt kell elszállítania, de az ár is kiemelt szempont, abban az esetben a DHL AIR CONNECT megoldása a megfelelő az Ön számára. Az áru konszolidálásával költséghatékony légi szállítmányozási megoldást kínál és garantálja a napra pontos szállítást a világ fő kereskedelmi központjainak repülőtereire. Az állandó költségekből adódóan kiszámítható árképzést tesz lehetővé a kis- és középvállalkozások számára.

Költséghatékony légi áruszállítás: A DHL AIR ECONOMY olyan, kevésbé időérzékeny áruk szállítására tervezett légi szállítmányozási szolgáltatás, amely esetében a hosszabb tranzitidő (5-7 nap) is megengedett. Ez a szolgáltatás fix tranzitidőt, ugyanakkor kiemelten kedvező árképzést garantál.

Charter járatok: a bérelt fuvartér ideális megoldást jelenthet kiemelten sürgős és/vagy nagyméretű áruk szállítására, új termék bevezetéséhez szükséges árumennyiség rendelkezésre állására, illetve akár a légi szállítmányozás piacát szeptember és január között jellemző csúcsidőszak esetén. Amikor a megbízó árujának mérete vagy tömege miatt a szállítmány nem konszolidálható, a charter járat jelentheti a legjobb alternatívát. A DHL naponta indít charter járatokat szerte a világban, árufelvételtől és kiszállítástól függően kevesebb, mint 1 napos tranzitidővel.

Fedélzeti futár szolgáltatás: a megoldás elsősorban kis méretű, sürgős küldemények esetén javasolt. A logisztikai cég alkalmazottja a megbízást követő legkorábbi menetrend szerinti repülőgépen, kézi- vagy személyi poggyászként szállítja el az árut a célállomásra. A DHL ’HANDCARRY’ szolgáltatása a lehető legrövidebb tranzitidőt biztosítja a világ bármely repülőterére, akár kevesebb, mint 1 napos tranzitidővel.

Multimodális szállítmányozás: Amikor a hagyományos tengeri szállítmányozásnál gyorsabb, ugyanakkor a légi szállítmányozásnál olcsóbb szállítmányozási megoldásra van szükség, a multimodális SeAir (tengeri-légi) vagy RailAir (vasúti-légi) szolgáltatás lehet a megfelelő alternatíva.

Gyors díjkalkuláció és versenyképes fuvardíjak légi és tengeri szállítmányokra
Kérje árajánlatunkat. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Fontos tudnivalók

Légi szállítás

Bövebben

Ázsia

Bövebben

Amerika

Bövebben

Deutsche Post DHL Group

© 2019 kkvszallitas.hu. DHL Global Szállítmányozási Kft. Minden jog fenntartva. One Online