Légi szállítmányozási megoldásaink

LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS A DHL-LEL

A DHL Global Forwarding a világ piacvezető légi szállítmányozója. Vállalatunk 150 országból irányított hálózata valamennyi kulcsfontosságú piacon egyéni igényekhez igazodó háztól házig, repülőtértől repülőtérig megoldásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére.

A DHL kereskedelmi légitársaságok menetrend szerinti járataival és charter járatok széles választékával kínál rugalmas szállítmányozási szolgáltatást az alkalomszerűen szállító, valamint a rendszeresen importáló és exportáló vállalkozások számára.

A DHL légi szállítmányozási szolgáltatásai:

DHL Same Day: rendkívül sürgős nemzetközi küldemények szállítására a DHL Same Day szolgáltatás kínál ügyfélre szabott megoldást. Szinte bármilyen méretű és súlyú küldemény néhány órán belül célba jut a DHL Same Day hálózatnak köszönhetően.

DHL Air Priority: amikor árut a lehető leggyorsabban kell elszállítania, a DHL Air Priority a legjobb választás. A szolgáltatással az áru az első elérhető gépre kerül és a célreptérig, illetve azon túl is megkülönböztetett figyelemben részesül. Ez a légi szállítmányozási megoldás garantálja a lehető legrövidebb tranzitidőt (átlagosan 1-2 nap), az elsőbbségi kezelést és a legrövidebb időn belüli áruindítást.

DHL Air Connect: ha számít az idő és az ár is kiemelt szempont a szállítás tervezése során, a DHL Air Connect költséghatékony légi szállítmányozási megoldást kínál és garantálja a háztól házig szállítást a világ főbb kereskedelmi központjaiba. (tranzitidő átlagosan 3-5 nap).

DHL Air Economy: kevésbé időérzékeny áru szállítására tervezett szolgáltatás, amely esetében a hosszabb tranzitidő (átlagosan 5-7 nap) is megengedett. Az alternatív útvonaltervezésnek és a megfelelő légitársaság kiválasztásának köszönhetően kedvező árképzést biztosít.

DHL Air Charter: charter járatok ideális megoldást jelenthetnek olyan speciális esetekben, amikor új termék bevezetéséhez szükséges árumennyiség rendelkezésre állását kell biztosítani, amikor nem állhat le egy gyártósor vagy amennyiben az áru nem konszolidálható mérete vagy tömege miatt. A DHL szakemberei biztosítják a különleges szállítási feladatok teljesítését.

DHL Air Thermonet: a DHL standard szolgáltatása a kiegyenlített hőmérsékleti körülményeket igénylő gyógyszeripari áruk szállítására. GDP előírásoknak megfelelő szállítás, aktív áru- és hőmérsékletkövetési megoldásokkal.

A DHL segítségével a komplex légi szállítási feladat is egyszerűbbé válik:

  • Légi szállítmányozási szolgáltatások széles választéka
  • A szabályozott hőmérsékleti körülményeket igénylő áruk biztonságos és magas színvonalú szállítása
  • Képzett vámügyintézők és szállítmányozási szakemberek garantálják az áru gyors és zökkenőmentes továbbítását
  • Charter megoldások
  • Teljes átláthatóságot, szállítmányszintű nyomon követést biztosító rendszerek
  • Szektorspecifikus szakértelem és tapasztalat 

 

Árajánlatkérés

Vegye igénybe légi szállítmányozási szolgáltatásainkat.

Magasan képzett szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hogy megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Cégünk kizárólag cégek számára kereskedelmi számla ellenében végez szállítást. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Invalid Input
Kérjük, írja le a szállítmányt
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Az adatkezelést el kell fogadnia!

Fontos tudnivalók

Légi szállítás

Bövebben

Ázsia

Bövebben

Amerika

Bövebben
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön a logisztikai piac híreiről.

Deutsche Post DHL Group

© 2022 kkvszallitas.hu. DHL Global Szállítmányozási Kft. Minden jog fenntartva. One Online