Rólunk

Vezető logisztikai szolgáltatóként a DHL Global Forwarding egyedi igényre szabott, innovatív légi-, tengeri- és multimodális szállítmányozási megoldásokat nyújt a kis-és középvállalkozások teheráru szállítmányaira. Képviseletét Magyarországon a DHL Globál Szállítmányozási Kft. látja el.

A szállítás lebonyolítása mellett vállaljuk a teljes körű vámügyintézést és további értéknövelő szolgáltatásokkal állunk ügyfelei rendelkezésére. Legyen szó normál vagy speciális áruról (pl. fagyasztott, speciális csomagolást igénylő áruk), forduljon hozzánk bizalommal. Globális hálózatunknak és iparág specifikus tapasztalatunknak köszönhetően minden szállítási igényre találunk megoldást.

A DHL Global Forwarding szolgáltatásai

Légi szállítmányozás

A DHL Global Forwarding a világ piacvezető légi szállítmányozója. Vállalatunk 150 országból irányított hálózata valamennyi kulcsfontosságú piacon egyéni igényekhez igazodó háztól házig, repülőtértől repülőtérig megoldásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére.

A DHL kereskedelmi légitársaságok menetrend szerinti járataival és charter járatok széles választékával kínál versenyképes áron rugalmas szállítmányozási szolgáltatást az alkalomszerűen szállító és a rendszeresen importáló-exportáló vállalkozások számára.

Globális hálózatunknak és iparág-specifikus tapasztalatunknak köszönhetően minden szállítási igényre találunk megoldást.

Tudjon meg többet légi szállítmányozási szolgáltatásainkról:

Tengeri szállítmányozás

A DHL Global Forwarding a világ egyik vezető tengeri szállítmányozójaként évente közel 3 millió TEU mennyiségű árut kezel. Legyen szó egy cég eseti vagy rendszeres megbízásáról, teljes körű szállítmányozási szolgáltatást kínálunk függetlenül az áru méretétől, súlyától és terjedelmétől.

Tudjon meg többet tengeri szállítmányozási szolgáltatásainkról:

Vasúti és közúti szállítás

Az export és import vonalon egyaránt elérhető DHL Rail szolgáltatás a DHL európai és ázsiai áruelosztó központjainak és kiterjedt vasúti-közúti hálózatának köszönhetően garantálja a magas színvonalú és megbízható logisztikai kiszolgálást. Teljes konténerszállítás (FCL) és vasúti gyűjtőáru szállítás egyaránt elérhető.

Vámügyintézés

A DHL a világ egyik legnagyobb vámbrókere. A főbb kikötőkben és repülőtereken saját irodát működtet. Globális lefedettségének és helyi szakértelmének köszönhetően leegyszerűsíti a vámfolyamatokat megbízói számára.

Budapesti központünk rendelkezik mindazon engedélyekkel, jogosítványokkal, melyek lehetővé teszik a szállítmányhoz kapcsolódó teljes körű vámügyintézést, a normál és a helyi egyszerűsített eljárás lebonyolítását, valamint a közvetett vámképviseletet.

Speciális szállítások

Mivel egyre nagyobb igény jelentkezik a piacon a speciális kezelést és szállítást igénylő árukhoz kapcsolódó szolgáltatásokra, cégünk kiemelten kezeli ezeket a lehetőségeket. Képzett szakemberekkel, egyedi megoldásokkal és dedikált ügyintézőkkel áll ügyfelei rendelkezésére.

Ipari projektszállítások

A hagyományos légi- és tengeri teheráru szállítmányozás mellett a DHL Global Forwarding a túlsúlyos vagy túlméretes eszközök, berendezések belföldi és nemzetközi szállításához, valamint infrastruktúra-fejlesztési projektekhez kínál egyedi igényekre szabott logisztikai megoldásokat elsősorban az építőipar, energiaipar, nehézipar, petrokémiai, gáz- és olajtermelő ágazatok számára.

Szállítmánybiztosítás

Piacvezető szállítmányozóként a DHL Global Forwarding az árubiztosítási szolgáltatások megbízható forrása. Versenyképes áron kínál a piacon egyedülálló, teljes körű szállítmányozói felelősségbiztosítást. A DHL Global Forwardingnál kötött DHL árubiztosítás pénzügyi védelmet nyújt szinte bármilyen külső okból a szállított áruban bekövetkező, a szállítási folyamattal kapcsolatosan felmerülő fizikai veszteség, illetve kár esetén.

Egyéb értéknövelő szolgáltatások

A DHL Globál Szállítmányozási Kft. termék portfólióját az alábbi értéknövelő szolgáltatások teszik teljessé:

  • 24 órás elérhetőség és web alapú árukövetés
  • Tárolási tevékenység
  • Csomagolás, megerősítés, pántolás
  • Komissiózás
Gyors díjkalkuláció és versenyképes fuvardíjak légi és tengeri szállítmányokra
Kérje árajánlatunkat. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön a logisztikai piac híreiről.

Deutsche Post DHL Group

© 2021 kkvszallitas.hu. DHL Global Szállítmányozási Kft. Minden jog fenntartva. One Online