Tengeri szállítmányozási megoldásaink

Tengeri szállítmányozás a DHL-lel 

A DHL Global Forwarding a világ egyik vezető tengeri szállítmányozójaként évente közel 3 millió TEU mennyiségű árut kezel.

Vállalatunk a hagyományos tengeri szállítmányozási és árukonszolidációs megoldások széles választékával és innovatív megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, hogy a feladott küldemények időben és a lehető legköltséghatékonyabb módon érkezzenek a célállomásra. Globális hálózatunknak és iparág-specifikus tapasztalatunknak köszönhetően minden szállítási igényre találunk megoldást.

A DHL tengeri szállítmányozási szolgáltatásai

DHL Ocean Connect (LCL): import és export gyűjtőkonténeres szállítmányozás. A DHL Global Forwarding LCL hálózata a piacon egyedülálló lefedettséget biztosít, Budapest és Ázsia között működtetett direkt import és export gyűjtőkonténerei a legrövidebb tranzitidőt, valamint a legnagyobb fokú árubiztonságot garantálják megbízóink számára.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A GYŰJTŐKONTÉNERES SZÁLLÍTÁSRÓL

2021-től a DHL Global Forwarding a szállítmányozók között elsőként dekarbonizálja valamennyi LCL szállítását tengeri bioüzemanyag felhasználásával. A szolgáltatás a megállapodott fuvardíjon felül nem jár további költséggel az ügyfelek számára.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A KARBONSEMLEGES LCL SZÁLLÍTÁSRÓL

DHL Ocean Direct (FCL): import és export komplett konténer szállítmányozás. Megbízható, rugalmas és költséghatékony tengeri szállítás, háztól-házig az egész világon. 

DHL Ocean Charter: rész- vagy teljes charter hajó biztosítása, túlméretes és túlsúlyos árukra útvonalterv és előzetes tanulmány készítése.

DHL Ocean Thermonet: aktív monitoringot biztosító szolgáltatás a kiegyenlített hőmérsékleti körülményeket igénylő gyógyszeripari áruk szállítására.

DHL Flexitank: korszerű logisztikai megoldás a folyékony halmazállapotú áruk nemzetközi szállítmányozására.  A hagyományos 20 lábas tengeri konténerekhez tervezett többrétegű, rugalmas ballon akár 24 ezer liter áru szállítására is alkalmas. A tartályokban és hordókban történő szállításnál költséghatékonyabb, akár 31%-kal nagyobb szállítási kapacitást és környezetbarát megoldást garantál.

A DHL tengeri szállítmányozási szolgáltatásainak előnyei:

  • Megbízható, rugalmas és költséghatékony megoldások háztól házig szállítással, konténertípusok széles választéka (20’, 40’, 40’ HC, LCL)
  • A DHL szakemberei világszerte mintegy 330 helyszínen biztosítják az ügyféligények kiszolgálását
  • Szigorú központi beszerzési stratégia mentén kiválasztott hajós partnerek
  • Konténertípusok és innovatív megoldások széles választéka, mint például a folyékony halmazállapotú anyagok szállítására alkalmas Flexitank
  • A DHL Global Forwarding kínálja a legtöbb LCL szolgáltatást a szállítmányozók között

 

 

Árajánlatkérés

Vegye igénybe tengeri szállítmányozási szolgáltatásainkat.

Magasan képzett szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hogy megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Cégünk kizárólag cégek számára kereskedelmi számla ellenében végez szállítást. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Invalid Input
Kérjük, írja le a szállítmányt
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Hiányzó vagy nem megfelelő formátum!
Az adatkezelést el kell fogadnia!

Fontos tudnivalók

Légi szállítás

Bövebben

Ázsia

Bövebben

Amerika

Bövebben
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön a logisztikai piac híreiről.

Deutsche Post DHL Group

© 2022 kkvszallitas.hu. DHL Global Szállítmányozási Kft. Minden jog fenntartva. One Online