Tengeri szállítmányozási megoldásaink

Tengeri szállítmányozás a DHL-lel

A DHL Global Forwarding a világ egyik legnagyobb tengeri gyűjtőáru (LCL) és komplett konténer (FCL) szállítmányozójaként évente több mint 3,3 millió TEU mennyiségű árut kezel valamennyi kontinensen.

Teljes körű gyűjtő (LCL) - és komplett konténer (FCL) szállítmányozást végez világszerte a főbb európai kikötőkön (Koper, Hamburg, Bremerhaven, Trieszt, Rijeka, Pireusz) keresztül. Hagyományos tengeri szállítmányozási és árukonszolidációs megoldások széles választékával garantálja, hogy a feladott küldemények időben és a lehető legköltséghatékonyabb módon érkezzenek a célállomásra. A legnagyobb hajóstársaságokkal kötött együttműködési megállapodásoknak köszönhetően garantált fuvarteret biztosít ügyfelei számára.

A DHL tengeri szállítmányozási szolgáltatásai az alkalomszerűen és a rendszeresen importáló-exportáló kis- és középvállalatok számára egyaránt optimális megoldást kínálnak.

A DHL tengeri szállítmányozási szolgáltatásai

Gyűjtőkonténeres szállítmányozás (LCL) - DHL OCEAN CONNECT: import és export gyűjtőáru szállítmányozás Bremerhaven és Koper kikötőn keresztül kedvező tranzitidővel. Ázsiából Budapestre hetente, Észak-Amerikából (New York) Budapestre kéthetente indított saját direkt import gyűjtőkonténerek garantálják a lehető legrövidebb tranzitidőt, a legnagyobb fokú árubiztonságot és a folyamatos információáramlást.

Komplett konténer szállítmányozás (FCL) -  DHL OCEAN DIRECT: import és export komplett konténer szállítmányozás elsősorban Koper, Hamburg és Bremerhaven, Trieszt, Rijeka és Pireusz kikötőin keresztül. Megbízható, rugalmas és költséghatékony szállítmányozási megoldásokat kis- és középvállalatok számára.

Nem konténerizálható szállítmányok - DHL OCEAN SPECIAL: egyedi megoldások túlméretes, illetve konténerben nem szállítható áruk továbbítására.

Charter hajók - DHL OCEAN CHARTER: rész- vagy teljes charter hajó biztosítása, túlméretes és túlsúlyos árukra útvonalterv és előzetes tanulmány készítése.

DHL Flexitank: korszerű logisztikai megoldás a folyékony halmazállapotú áruk nemzetközi szállítmányozására.  A hagyományos 20 lábas tengeri konténerekhez tervezett többrétegű, rugalmas ballon akár 24 ezer liter áru szállítására is alkalmas. A tartályokban és hordókban történő szállításnál költséghatékonyabb, akár 31%-kal nagyobb szállítási kapacitást és környezetbarát megoldást garantál.

DHL Ocean Secure: folyamatos monitoringot biztosító logisztikai szolgáltatása a nagy értékű, időérzékeny, illetve kiegyenlített hőmérsékleti körülményeket igénylő áruk tengeri szállítmányozására, amely segítségével jelentősen csökkenthető a tengeri szállítmányok esetleges sérülésének kockázata.

Gyors díjkalkuláció és versenyképes fuvardíjak légi és tengeri szállítmányokra
Kérje árajánlatunkat. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Fontos tudnivalók

Légi szállítás

Bövebben

Ázsia

Bövebben

Amerika

Bövebben
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesüljön a logisztikai piac híreiről.

Deutsche Post DHL Group

© 2020 kkvszallitas.hu. DHL Global Szállítmányozási Kft. Minden jog fenntartva. One Online